Me & My Family

Här kan du läsa om mig och min familj, hur vi lever våran vardag.

Födelsedag

Publicerad 2013-08-30 21:20:10 i Allmänt,

Min brorson Axel fyllde 7år häromdagen och idag har vi varit och firat honom. Han är inne i en period då Star wars är det bästa han vet så han fick så klart Star wars-lego av oss (o mina systrar) och han lillebror Zebbe var nog lite avundsjuk och stack iväg med lådorna ...typiskt 3-åringar :-pHan fick så klart också ett Star wars-kort (liftat från lindaskorthus.blogspot.com ) som jag gjort speciellt till honom och han blev så glad att han skrek rakt ut och började babbla om alla figurerna som är med där :-) Man blir så glad när korten man gör blir uppskattade!

Melker passade på att flörta med den några månader äldre o söta Maya ;-)


30 år

Publicerad 2013-08-23 00:05:36 i Allmänt,

Ja egentligen är det sjukt att jag har levt i 30år nu och att jag under de 10 senaste åren fått världens underbaraste karl, de 3 gulligaste busungarna och bor i hus!
Nu saknas bara jobb ;-p

Har firat dagen med ett uteblivet simpass på badhuset på förmiddagen då Parkbadet helt plötsligt öppnade kl12 istället för kl10(abonerat ut det tror vi då det var folk där), ett besök i valbo för att köpa jordgubbar och rekognecera inför en shoppingtur av nödvändigheter som t.ex stövlar till Amanda och fleeceoverall till Melker, hämta barn på skola/dagis och äta jordgubbstårta och bulle till mellis, besöka Högbo och spela minigolf (jag kom 2:a), Näsby vägkrog för en go' middag och glass och sedan hem för nattning av barnen :-)


Ja jag fick några presenter också: 1st äggkokare (min gamla gick sönder för ett tag sedan), 2st slickepottar (som jag saknat fler sådana) och 2st trisslotter där jag vann 60kr på den ena lotten :-D


och så avslutar vi med en bild på mig och sötaste prinsen!


Ensam hemma

Publicerad 2013-08-17 19:26:19 i Allmänt,

Danne jobbar sin andra natt efter semestern...denna gång en 12h-natt så jag får sköta läggningen av Tova själv. ..än så länge ligger hon utan allt för mycket tjafs i sin säng o pratar fast med huvudet i fotänden :-p
Melker är nyammad o sover i min famn medan jag tittar på Love Actually :-)

Tyvärr så upptäckte vi mask hos Tova i torsdags så mitt 30 årskalas som jag skulle haft imorgon blev inställt. men vi upptäckte det snabbt så vi kunde medicinera henne på en gång o verkar ha fått bukt på det *ta i trä*
Istället så får de som vill fira mig göra det på Melkers dop istället :-)

Nu ska jag fortsätta med mitt. ..god natt!

Nu har jag bestämt mig!

Publicerad 2013-08-14 18:56:00 i Allmänt, Jag,

Jag SKA gå ner i vikt...mitt första delmål är att komma ner under 100kg-strecket (slutmålet är 75kg) och dit har jag nu 6,5kg kvar.
Det har precis slagit mig att jag faktiskt har gått ner 15,5 kg det senaste året!
Mådde så dåligt under min graviditet så jag gick från 122kg till 107kg (vikt efter födseln)...gick upp 2,5kg efter det men bestämde mig förra veckan att jag inte vill väga som innan graviditeten igen och nu är ju då perfekta tillfället att ta tag i det hela.
Äter nu mindre portioner och simmar 30-40min 3ggr i veckan och/lr promenerar + godis endast på lördagar och har redan gått ner 3,5kg....väger 106,5kg idag. Ja, det handlar inte om att jag inte kan unna mig en glass då och då lr t.ex kakor och tårta när jag fyller år...men inte varje dag och absolut inga mängder(ja förutom då när jag fyller år för då tänker jag bara njuta ;-P ). Hoppas verkligen på ett gym-kort när jag fyller för det skulle hjälpa mig en hel del annars får jag väl fortsätta simma och promenera men det kan ju bli tråkigt i längden och det är ju inte mycket styrka i det heller...mer uthållighet och kondition.
Nu måste jag hålla ångan uppe och försöka nå mitt första mål! Håll tummarna för mig!
 

30år snart. ..

Publicerad 2013-08-02 09:17:22 i Allmänt,

ja idag är det 20 dagar kvar till jag fyller 30år och den 18:e och 24:e (om det kommer någon den dagen) så blir det tårta och kakor här hemma. Ja något större blir det inte även om det alltid varit min tanke...istället vill vi/jag lägga pengarna på något till oss själva nämligen en behandling på spa som får oss att tänka på varandra och kunna andas ut en stund (i samband med min födelsedag så är det också 10 år sedan jag och Danne träffades för första gången och det är värt att firas med spa det också ).
Har fått höra att min önskan om en trädgårdspump tydligen inte var tillräckligt nödvändig för att få i present :-(
Men om alla känner så så kan jag ändra mig....ett årskort på nya gymmet i Sandviken vore också toppen och till det lite barnvakt nån gång vissa veckor då man inte får ha med barn dit och Danne inte alltid är hemma...det låter kanske bättre? För är det något som de flesta har åsikter om så är det väl min vikt och mående så detta vore ju en toppenbra present eller hur :-)

Om

Min profilbild

Leena

Jag är 31 år och mamma till 2 små söta men busiga tjejer på 9 år respektive 5 år och en helt underbar pojke på 1,5 år. Är gift med Danne sedan 2 juni 2007 och bor i Storvik sedan våren 2008.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: