Me & My Family

Här kan du läsa om mig och min familj, hur vi lever våran vardag.

God morgon!

Publicerad 2013-06-27 08:03:13 i Allmänt,

Idag börjar vi morgonen med att flickorna spelar X-box innan Amanda ska åka iväg på sista dagen på daglägret i Vallstanäs.

På em ska vi åka och hämta bästa Cicki efter jobbet. Jag har bjudit hit henne på middag då det inte passade så bra för mig att luncha på stan denna vecka (som hon ville från början). Tyvärr så är det ju busstrejk nu så då kan hon inte ta sig hit själv :-/
Ska bli trevligt att träffas och babbla bort kvällen så mycket det bara går mellan matlagning och nattning av Tova :-)

Önskar er alla en toppendag!

Test

Publicerad 2013-06-24 19:29:06 i Allmänt,

Provar skriva ett inlägg från blogg.se's Android-app som jag precis hittat på....om jag gillar den så kan jag börja blogga oftare igen!Detta foto på mina barn tog jag på midsommarafton när vi var i G:e Hammarby.

Bara jag...

Publicerad 2013-06-10 19:14:32 i Allmänt,

Idag gick Danne tillbaka till jobbet igen efter sin 3 veckors totala ledighet efter Melkers födsel. Det känns ovant men första dagen har iaf gått bra. Amanda har varit i skolan och jag tog med mig de andra två på en promenad upp till öppna förskolan i regnet och där spenderade vi förmiddagen :-)
När vi kom hem igen lagom till lunch var det med en skrikig bebis som ville ha både blöjbyte och mat. Tova ville också ha mat och som tur var så fanns det pannkaka i kylen så bara att värma. En annan han däremot inte med att äta utan jag ammade Melker och sen somnade vi i soffan medan Tova tittade på tv och åt en glass ;-)

Ja en bra dag ensam med två barn iaf..på onsdag börjar sommarlovet för båda flickorna får se hur det går då :-p

Välkommen till världen!

Publicerad 2013-06-02 20:03:19 i Melker,

Den 20/5 kl 11.25 tittade Melker ut ur magen med planerat kejsarsnitt och gav till ett litet skri, det var nästan det enda skriket vi hörde från honom första dygnet annars lät han bara som en liten söt gris exakt hela tiden :-p det lätet försvann däremot efter nått dygn.
Melker är världens sötaste och lugnaste lilla grabb och skriker bara när det är tjorv med magen lr han är hungrig.
Första nätterna ammades han nästan rakt igenom...men nu nästan 2 veckor gammal(usch så tiden går snabbt) sover han som mest 5 timmar rakt av...men det innebär en hel del amning dagtid istället men det är ju så det kan vara med en liten bebis.
 
Melker avgudas av sina storasystrar som gärna vill mysa och hålla i honom hela tiden. Visst, första dygnet hemma så protesterade Tova högt emot att ha fått en lillebror och fick världens utbrott för minsta lilla grej men det har fixat sig så gott det nu kan för tillfället...hon hjälper hemskt gärna till och byter blöja på honom och om någon kommer i närheten och tittar på Melker så konstaterar hon bestämt att -Det är MIN lillebror!
 

Om

Min profilbild

Leena

Jag är 31 år och mamma till 2 små söta men busiga tjejer på 9 år respektive 5 år och en helt underbar pojke på 1,5 år. Är gift med Danne sedan 2 juni 2007 och bor i Storvik sedan våren 2008.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: