Me & My Family

Här kan du läsa om mig och min familj, hur vi lever våran vardag.

Stulet hjärta ;-)

Publicerad 2014-06-30 20:10:00 i Allmänt, Trollunge,

På torsdag kväll fick jag ett väldigt överraskande sms!
 
Min lillasyster Anna hade fött en liten flicka som var 51cm lång och vägde 3.606g.
Jag blev så paff det var ju fortfarande ca 2 veckor kvar till bf (7 juli) och jag hade inte alls tyckt att det såg ut som om det var dags än + att min syster är förstagångsföderska och då brukar de ju sägas att de går över tiden(precis som jag själv gjorde då).
Kortmakare/scrapbookare som jag är så var såklart ett kort ett måste och inspirationen var inte sen så det blev detta i mina ögon urgulliga kort ;-)  (Jag är inte direkt blyg av mig när jag blir nöjd med det jag gör :-P ) 
 
...en liten egenskriven hälsning inuti fick det bli också fast utskriven från datorn då jag skriver så fult :-/
 
I söndags fick jag totalt överlycklig, hälsa på den nyblivna familjen uppe på BB då det blivit kvar där p.g.a gulsot och lite krånglande amning (inget ovanligt alltså, men som verkar gå åt rätt håll nu och de har åkt hem idag)
Här är moster söta lilla ängel...en riktig trollunge med sitt tjocka långa hår! och det som inte syns på denna bild är hennes otroligt långa pianofingrar...jag har nog aldrig sett sååå långa och smala fingrar på nån liten förrut.
 
Här är den nyblivna mamman...min otroligt starka lillasyster som har stått ut med en förjäkligt jobbig graviditet och förlossning...men det ska nog vara hon för att klara något sådant med psyket i behåll. Är så stolt över dig ska du veta!
 
En liten present hade jag såklart med mig också...detta lejon är såå härligt och alla ungar jag träffat har älskat de olika varianterna av denna leksak...just detta lejon låter som att det ryter lite när man rör på det, det prasslar och är bitvänligt :-) perfekt att ha med sig i bilen, vagnen lr hänga i en hälla på byxorna lr på skötväskan... så man kan ha den med sig över allt!
 
Såklart har jag också ett fint kort på den nyblivna fadern, min svåger Per...som ser ut som han aldrig gjort annat än att hålla i en liten bebis....denna karl har varsamt och uppmärksamt sett efter och passat upp på min syster igenom alltihop; både graviditet, förlossning och nu efteråt...en stor eloge till honom...inte alla karlar som gör sådant!! Där har du hittat en riktigt bra karl Anna ;-)
 
 
 
Ja besöket jag fick göra på BB gjorde mig verkligen sååå glad och det var så mysigt och priviligerat att få se denna nyblivna familj på ett sådant privat ställe. 
Den lilla trollungen som ännu inte fått något namn tog sin mosters hjärta med storm och jag hoppas och tror att vi kommer få många roliga stunder tillsammans! Så fort hon blivit stor nog för att föräldrarna ska vilja släppa taget en stund vill säga ;-)
 
 
 
 

Busigt vackert

Publicerad 2014-06-18 02:05:14 i Allmänt,

Igår fyllde en av Melkers kompisar 1 år. Lilla busiga och söta Melina var det som hade kalas hela dagen...då vi redan firat henne tidigare men jag inte hade hunnit göra klart något kort så hade jag gjort ett som jag lämnade över igår.


Detta var det enda kort jag han ta för jag glömde nästan bort det helt och hållet :-p
Kommer inte ihåg just nu var papper o stämpel är ifrån men om ni frågar så kan jag kolla upp det :-)

Recept på grillat?

Publicerad 2014-06-16 18:27:15 i Allmänt,

Idag har vi grillat lax för första gången o det var väldigt enkelt när man hade ett halster :-)

Väldigt gott var det också men det smakade inte så mycket grillat som jag ville utan jag kunde nästan lika gärna kört den i ugnen(vi använder briketter). Recept på en kall sås baserad på turkisk yoghurt hittade jag men den blev på tok för syrlig av lime o fick nästan ingen styrka alls från chilin.


Så nu önskar jag mig recept på grillad fisk och dess tillbehör och även tips på hur man får godast smak på fisken :-)

Söta M

Publicerad 2014-06-14 23:10:56 i Allmänt,

Ja min son är ju bara för söt och ännu sötare när han hittar lilla storasyster mössa ;-)Lilla söta Anna

Publicerad 2014-06-08 06:00:00 i Allmänt, Scrapbooking,

Den 29:e maj var det så Melker´s kompis Anna´s tur att fylla 1år och då vi redan hade firat henne så fick hon "bara" ett kort av oss på sin födelsedag. Anna´s mamma(min vän Linda) älskar ugglor och söta fjärilar så Annas rum är fullt av dem ;-) och jag tyckte detta skulle passa alldeles utmärkt till hennes kort!
 
Fjärilspappret är från Magnolia, Ugglan och Fjärilen är från Panduro och magnoliagrenen är från Alota Rubberstamps. Jag har lagt Glossy accent på fjärilen och blommorna för att få llite mer 3D-känsla
 
Dagen efter hade de kalas för släkten och till kvällen när allt var klart blev det lite tårta över så jag tittade förbi för att avsmaka lite ;-)
Medan de åt sen middag blev jag sittandes med lilla söta Anna i famnen :-D
 

Färgstarkt födelsedagskort!

Publicerad 2014-06-07 20:41:55 i Allmänt, Scrapbooking,

Den 1 juni fyllde min lillasyster Anna år och eftersom hon verkligen älskar starka färger så gjorde jag detta kort till henne( hon fick även vackra rosor och en bok att läsa i sin väntan). Jag har använt olika washitape och  rub-ons för att få till helheten och för att verkligen framhäva de starka färgerna så valde jag en svart cardstock som grund :-)
 
 
Här sitter min syster och har det så skönt (medan hennes sambo passar upp på henne..en gravid kvinnas rättighet ;-) )
 
 

Om

Min profilbild

Leena

Jag är 31 år och mamma till 2 små söta men busiga tjejer på 9 år respektive 5 år och en helt underbar pojke på 1,5 år. Är gift med Danne sedan 2 juni 2007 och bor i Storvik sedan våren 2008.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: