Me & My Family

Här kan du läsa om mig och min familj, hur vi lever våran vardag.

Bibar

Publicerad 2013-07-25 11:05:52 i Allmänt,

Ja igår satte jag igång och sydde 5st nya fina bibar (även kallade dreggellappar) till Melker. De två med traktor/äpple är ett tyg från Panduro som var på rea medan de andra är flickornas gamla fläckiga och för små tröjor som jag återvunnit de delar som såg ok ut :-)
Har lite mer tyg från tröjor som det ska sys mer av men måste köpa fler tryckknappar då de bara räckte till 6st (sydde en bib på prov för några dagar sedan men i två tunna tyger och inte som dessa med fleece på baksidan) och sedan är de tygerna mer tjejiga så de kanske jag ger bort lr säljer för 25:- om nån är intresserad :-pNågot nytt

Publicerad 2013-07-23 18:21:25 i Allmänt,

Ja idag provade jag på att göra skinkstek i lergryta. ..det blev helt ok även om skysåsen blev att smaka vääldigt mycket lök :-p
Visst ser det väl gott ut?


Gratulationskort

Publicerad 2013-07-23 11:42:31 i Allmänt,

I fredags var vi in till Sandviken och firade min absolut bästa vänninna Cicki som fyllde 28år.
Jag scrappade såklart ett kort till henne och i present hade vi köpt en mortel som hon pratat om väldigt länge :-)Promenad

Publicerad 2013-07-22 14:18:04 i Allmänt,

jo idag har vi passat på och tagit oss en blåsig promenad ut till Näsby vägkrog och köpt glass som vi avnjutit i solskenet.
Sedan ett besök i lekparken där också :-)Scrappat

Publicerad 2013-07-21 08:38:58 i Allmänt,

ja det är då skönt att man kommit tillbaka efter graviditeten och blivit sig själv igen och fått tillbaka inspirationen.
Har scrappat två layouter varav ni får se den ena nu :-)

Det är kort från när Amanda fyllde 8 tidigare i år


Duktiga :-)

Publicerad 2013-07-10 18:26:14 i Allmänt,

Vad jag känner att jag, Tova o Melker har varit duktiga idag :-)
M sov bra hela fm så jag kunde både vika tvätt, plocka undan, dammsuga både över-och nedervåningen, torka golvet nere, och plocka i o ur diskmaskinen och fixa mat. Tova har lyssnat fint hela fm och sedan har hon (med lite hjälp)städat sitt rum.
Nu har jag duschat så man kan känna sig fräsch och till natten får jag krypa ner i en renbäddad säng :-D
Något av det skönaste jag vet är att krypa ner i renbäddad säng när man är nyduschad!

Ser ni nått nytt?

Publicerad 2013-07-01 19:04:34 i Allmänt,
Ja ser ni vad det är som är nytt?


Jo det är glasögonen så klart. ..har äntligen haft råd med ett par nya och snacka om att det var svårt att välja vad jag skulle ha. Allt nu är antingen i denna "fröken-stil" som jag kallar det eller så är det stora tjocka plastiga bågar som inte alls passar mig. Jag föll till slut för dessa och ett par till men insåg efter en extra koll att min kompis Cicki har det andra paret så då fick de bli dem jag har på bilden :-)
Jag är nöjd iaf även om det är lite ovant att se sig själv i spegeln :-p

Om

Min profilbild

Leena

Jag är 31 år och mamma till 2 små söta men busiga tjejer på 9 år respektive 5 år och en helt underbar pojke på 1,5 år. Är gift med Danne sedan 2 juni 2007 och bor i Storvik sedan våren 2008.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: