Me & My Family

Här kan du läsa om mig och min familj, hur vi lever våran vardag.

Nu har jag bestämt mig!

Publicerad 2013-08-14 18:56:00 i Allmänt, Jag,

Jag SKA gå ner i vikt...mitt första delmål är att komma ner under 100kg-strecket (slutmålet är 75kg) och dit har jag nu 6,5kg kvar.
Det har precis slagit mig att jag faktiskt har gått ner 15,5 kg det senaste året!
Mådde så dåligt under min graviditet så jag gick från 122kg till 107kg (vikt efter födseln)...gick upp 2,5kg efter det men bestämde mig förra veckan att jag inte vill väga som innan graviditeten igen och nu är ju då perfekta tillfället att ta tag i det hela.
Äter nu mindre portioner och simmar 30-40min 3ggr i veckan och/lr promenerar + godis endast på lördagar och har redan gått ner 3,5kg....väger 106,5kg idag. Ja, det handlar inte om att jag inte kan unna mig en glass då och då lr t.ex kakor och tårta när jag fyller år...men inte varje dag och absolut inga mängder(ja förutom då när jag fyller år för då tänker jag bara njuta ;-P ). Hoppas verkligen på ett gym-kort när jag fyller för det skulle hjälpa mig en hel del annars får jag väl fortsätta simma och promenera men det kan ju bli tråkigt i längden och det är ju inte mycket styrka i det heller...mer uthållighet och kondition.
Nu måste jag hålla ångan uppe och försöka nå mitt första mål! Håll tummarna för mig!
 

Kommentarer

Postat av: Gunilla

Publicerad 2013-08-15 07:37:08

Grattis till viktnedgången! Inte långt kvar till 2 siffrigt nu, en alldeles speciell känsla det :)
Själv har jag kört stavgång/styrketräning v/dag, zumba 1 /v. Har funkat bra för mig...Kram och lycka till!

Svar: Tack! Ja jag ser verkligen fram emot att komma dit och än så länge är det rätt så snabb viktnedgång...ser inte fram emot när man kommer till ett sånt där jobbigt stopp :-p Ja, man ser ju verkligen resultat av ditt kämpande och du verkar ju kör bra med träning också :-D
Leena

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leena

Jag är 31 år och mamma till 2 små söta men busiga tjejer på 9 år respektive 5 år och en helt underbar pojke på 1,5 år. Är gift med Danne sedan 2 juni 2007 och bor i Storvik sedan våren 2008.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: