Me & My Family

Här kan du läsa om mig och min familj, hur vi lever våran vardag.

Kalas

Publicerad 2013-01-20 20:21:13 i Allmänt,

Idag har jag suttit uppe vid datorn i min scraphörna och försökt finna inspiration till ett eller kanske t.o.m 2 födelsedagskort men ju längre jag satt där desto mer rådvill blev jag...hade små idéer men orkade inte påbörja någon av dem då jag hela tiden tyckte att det saknades något :-/
Slutade med ett köpt kort!!! Jag som inte har köpt ett kort sedan jag började med scrapbooking har alltså köpt ett helt vanligt kort i butiken som det var Blixten McQueen på :-p Jaja det är väl inte hela världen tycker ni, men för mig känns det helkonstigt.
Kortet var iaf till flickornas kusin Nisse som firade sin 6års dag idag och inuti fick det bli lite pengar så han kan välja själv vad han vill ha. Hans mamma fyllde också år...hon fick bli utan kort men hon fick iaf en fin rosa ros i kruka :-)
Det dök upp en hel drös folk på en gång så man knappt visste vart man skulle ta vägen och just nu tycker jag att det är så extremt jobbigt med en massa folk som ska prata på en gång och min energi tar slut fort...trots detta blev vi iaf kvar nästan 2 timmar och hade så trevligt så, fikade gott och flickorna ville inte alls åka hem men det är ju skola imorgon så de hade inget val.
Nu ligger de båda till sängs och ska sova men det verkar vara lite svårt att koppla av...det är väl allt socker :-p
 
Trevlig kväll!

Gott nytt år...

Publicerad 2013-01-05 13:55:53 i Allmänt, Gravid,

...ja några dagar sent men jag har ju inte varit aktiv här på över 2 månader!
 
Illamåendet har äntligen gått över :-D och jag har börjat äta igen även om jag fortfarande inte klarar av allt och jag slåss mot hungernkänslor varje dag som får mig att må piss... kroppen orkar inte göra så mycket även om jag börjar bli uttråkad på soffan.
Blir att man går runt och plockar lite ibland. Att laga mat står inte på min lista över saker jag klarar av än :-/ men det har blivit lättare att vara ensam med flickorna igen när Danne jobbar.
Men jag är fortfarande väldigt morgontrött och sover  10-12 timmar per natt och sedan kanske nån timme på dagen beroende på hur det känns just den dagen :-p
 
 
Det var allt jag orkade skriva för denna gång...
 

Om

Min profilbild

Leena

Jag är 31 år och mamma till 2 små söta men busiga tjejer på 9 år respektive 5 år och en helt underbar pojke på 1,5 år. Är gift med Danne sedan 2 juni 2007 och bor i Storvik sedan våren 2008.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: