Me & My Family

Här kan du läsa om mig och min familj, hur vi lever våran vardag.

Sjuk och Penicillin :-(

Publicerad 2015-02-12 23:19:19 i

Det är inte värst roligt att vara jag just nu...legat sjuk i feber och halsont sedan i tisdags och hoppades och trodde väl att det var vanligt halsont först fast lite mer intensivt, men imorrse var det bara att inse fakta att det var HC nästa. Åkte bara dit då jag ju knappt kan prata och fick träffa distriktan som jag pratade med så gott jag kunde och hon kollade tempen och efter snabb titt i halsen så utbrast hon -Usch vilken  ful hals! Sen bokade hon tid hos läkaren 1 timme senare.
Läkaren kollade också i halsen o konstaterade snabbt -Halsfluss.
Precis som min misstanke var vid det laget.
Så nu går jag på penicillin och jag ska vara frisk till på måndag o är jag inte det så sa läkaren att då är det körtelfeber och det hoppas jag verkligen att det inte är!
Efter en dag med penicillin så har jag fortfarande gööör ont men har iaf fått i mig lite att äta men det är rätt olidligt och speciellt så fort värktabletterna slutar verka.
Jag fasar för att gå och sova då jag är så svullen upp till öronen att det gör ont + att det nu hat börjats retas i halsen vilket innebär hosta och kittlingar i öronen :-/
Som om det inte räcker ändå!

Hoppas ni andra får en god natts sömn iaf :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leena

Jag är 31 år och mamma till 2 små söta men busiga tjejer på 9 år respektive 5 år och en helt underbar pojke på 1,5 år. Är gift med Danne sedan 2 juni 2007 och bor i Storvik sedan våren 2008.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: