Me & My Family

Här kan du läsa om mig och min familj, hur vi lever våran vardag.

Föräldraråd & Shopping

Publicerad 2015-01-26 21:53:20 i

På förmiddagen idag så var jag upp till Öppna förskolan då vi skulle ha föräldraråd. Vi planerar just nu för fullt inför v 7 och årets Allahjärtansdag-vecka. Denna gång kommer vi samla in pengar till förmån för UNICEF och hoppas på att få ihop till en hel del näringspaketet så små barn slipper dö svältdöden. 
Jag brinner verkligen för denna idé som vi kom på förra året och genomförde med bravur då...I år gör vi det hela lite större med ett lotteri där företagarna här i Storvik har skänkt fina vinster :-D

Eftermiddagen har jag spenderat i Valbo med min syster Anna, hennes 7 månader gamla dotter Tindra och syrrans o min goda vän Cicki.
Jag letade och hittade present till Amanda och likaså gjorde Anna + att hon hittade en fin klänning till en fest hon ska på i helgen, Cicki hittade en sjal och ursnygga klackskor som hon ska ha när hon är gäst på ett bröllop i helgen. (Bara festligheter för dem ;-) o jag ska bara vara hemma med barnen medan Danne jobbar)
Vi fikade på Café Madame också...semla *mums* haha får se hur många semlor man hinner med att äta i år ;-)

Bild på min ursöta systerdotter

Syltkakor

Publicerad 2015-01-26 00:03:36 i

Ikväll har Amanda alldeles på egen hand bakat syltkakor till sin födelsedag. Det är så roligt att hon (precis som jag i den åldern) gillar att baka.
Hennes kakor blev så fina att jag inte kan vara annat än stolt över henne!

Dessa blev fasta och fina och sylten har inte runnit över. Hmm måste nog säga att de är så där fina som mina kakor var när jag var barn...ja för på senare år har jag bara misslyckats med mina syltkakor :-p
Imorgon får hon baka en sats till...blir de inte uppätna på onsdag så går de ju alltid att frysa in ;-)

Så gott...

Publicerad 2015-01-25 09:19:02 i

Igår när vi var och handlade så passade vi på att köpa semlor och Melker fick o en vaniljsemla. Det var så kul att titta på honom när han fick den framför sig. Han tog tag i den o fick grädde på fingrarna så då släppte  han den och kollade besvärat på de kladdiga fingrarna och skakade på dem lite i hopp om att kladdet skulle försvinna, innan  han försiktigt stoppade dem i munnen o insåg att det var ju jättegott!
Sen smaskade han semla o satte munnen mot vaniljen o sög i sig den och sist av allt åt han upp själva bullen ;-)

Tänk att man kan vara så road av att se ett litet barn äta en semla :-)

Halka och Öppna förskolan

Publicerad 2015-01-19 14:18:18 i

Idag ville jag inte kliva upp ur sängen men Melker tyckte annorlunda ;-) 
Ja vi hade ändå planerat en förmiddag på Öppna förskolan idag så det var ju bara att masa sig upp o leta reda på dagen outfit till barnen och få fram lite frukost.

Ut genom dörren o trots att jag varnade både Tova och Melker att det var halt så dratta Tova omkull det första hon gjorde och jag lyckades faktiskt få in dem in bilen o på med bälten utan att dratta omkull :-)
Ja innan vi kommit in på öppna så hade både Melker och Tova farit omkull nån omgång till, tur de inte gjorde illa sig iaf.

Tova planerade fest på Öppna med lekar o fika och Melker ritade, lekte med bilar o lite allt möjligt.
De byggdes tågbana också :-)

Nu ska jag ta det lugnt nån minut o om nån timme ska jag iväg på teammöte i Gävle :-)

Tröttmössa

Publicerad 2015-01-17 23:48:44 i

Ja dagen idag har spenderats med tröttmössan på, vaknade sent och var trött redan då o sen har jag inte orkat någonting alls idag o haft ont i huvudet, tyvärr så strejkar min rygg just nu också (ryggslutet framför allt) så det gör ju att det mesta blir lite extra jobbigt. 

Nu är det snart läggdags och imorgon strax före lunch drar jag till Bollnäs för att avhålla mitt andra tw-party denna vecka och jag ser verkligen fram emot det :-D
Här har jag verkligen valt rätt för mig just nu!

Go natt!

Bio :-)

Publicerad 2015-01-16 23:30:00 i

Idag ville Amanda gå på bio med en kompis och då den gick kl 17 i Sandviken så hade jag inget att göra undertiden så jag tog med mig Tova o såg på samma film, Paddington.
För en annan är det lite nostalgi över denna söta klumpiga lilla björn med sin röda hatt och blå Duffeljacka som bara vill hitta en familj att kalla sin. Filmen var både mysig, lite kul o kanske inte riktigt passande för småbarn med kvinnan som stoppar upp djur o.s.v men så var filmen egentligen från 7 år.
Tova uppförde sig iaf helt ok även om hon hade svårt att sitta still på sin plats och inte hade vett att vara tyst hela tiden och var nyfiken på var storasyster och hennes kompis satt någonstans. Eftersom Amanda egentligen inte ville ha mig med i bio salongen o ännu mindre sin lillasyster så fick de platser lite längre fram på vänstra sidan av salongen medan Tova o jag satt rätt långt bak åt den högra sidan till...vad gör man inte när ens snart 10 åriga dotter vill klara sig själv lite ;-)

Besök

Publicerad 2015-01-09 20:52:08 i Allmänt,

Ja då är ett nytt år här och livet går vidare. Har inte så mycket att skriva idag egentligen men när jag ändå skulle in här så kan ni ju få en liten uppdatering :-)
Idag har jag varit hos tandläkaren då jag under en längre tid haft stora problem med ilningar och de är inte alls roliga :-( tandläkaren vet inte riktigt vad hon ska göra heller så v provar lite nya grejer. Får se om det vill funka denna gång.
Min lillasyster Anna har varit här med sin lilla dotter Tindra och sett efter de minsta barnen under tiden jag var hos tandläkaren och sen har de umgåtts med oss hela dagen och det var riktigt trevligt, vi har pratat en hel del, ätit mat tillsammans och tagit en promenad i det fina vintervädret som är just nu :-)


Sitter också i spänd förväntan att höra något från min goda vän Linda som åkt in på förlossningen idag...åh det pirrar av förväntan och nyfikenhet i mig och jag håller tummarna att allt går bra för dem!

Önskar er en trevlig fortsatt fredagkväll!

Om

Min profilbild

Leena

Jag är 31 år och mamma till 2 små söta men busiga tjejer på 9 år respektive 5 år och en helt underbar pojke på 1,5 år. Är gift med Danne sedan 2 juni 2007 och bor i Storvik sedan våren 2008.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: