Me & My Family

Här kan du läsa om mig och min familj, hur vi lever våran vardag.

Älskar ugglor!

Publicerad 2013-09-30 14:34:18 i Allmänt,

Ja ugglor, grodor, troll och sköldpaddor tycker jag är gulliga figurer.
När vi var till Owes här om dagen hittade jag då dessa 2 ursöta ugglor som jag bara inte kunde låta bli o de kostade inte så många kronor heller(den lilla kostade 12kr och den stora runt 20kr).

De pryder nu spiselkransen på kakelugnen så jag ser dem hela tiden :-D

Födelsedagskort

Publicerad 2013-09-29 20:23:33 i Allmänt,

Varit och firat min bonussvärmor idag på födelsedagen.
Med oss hade vi så klart en present (en fin vit lykta) och ett kort och kortet såg ut så här


Har lagt lite glitter på fjärilarna så kortet skulle få lite bling ;-)

Vi blev bjudna på mat också... grillad kycklingfilé i hamburgerbröd med bl.a västerbottendipp...mums var det! ska jag försöka mig på här hemma någon dag :-D

Amanda har också...

Publicerad 2013-09-28 20:15:45 i Allmänt,

...varit på Gävle scrap-och stämpelmässa och hittat egna roligheter för pengar hon sparat ihop.

25st olika och otroligt vackra papper som jag nästan stoppade ner bland mina egna ;-)


En mask/stencil med fjärilar som hon redan invigt idag med en av mina nya Dylusions :-)
4st stämplar, blommor och en liten påse med olika söta fanerfigurer



Ska bli spännande att se vad hon hittar på för fint med sina grejer!



Scrap-och stämpelmässa i Gävle

Publicerad 2013-09-28 20:09:03 i Allmänt,

Som jag har sett fram emot den här mässan då det var ett helt år sedan jag var på scrapmässa sist.
Jag fyllde på lagret av svarta och vita cardstock då de nästan var slut här hemma. Några papper att skära ut små...hmm..journalingrutor, som används till "project life" men som jag har tänkt använda i min vanliga scrapbooking.


Hittade fler av dessa rutor men här behöver jag inte skära ut dem själv :-p 3st för mig nya dylusions fick också följa med mig hem.


Dessa ark med klistermärken har jag länge saknat men hittade nu flera som jag verkligen gillar, har sett så mycket på t.ex. you tube där de används en hel del.


Rub-ons med pojktema (har flera av dessa sen tidigare men med andra teman), pilar, 3st washitape som jag bara inte kunde låta bli, charms och små plastdekorationer.


Bokstäver kan man aldrig få för mycket av!


Dies till min "groda" så jag får ut cirklar lite lättare, 3st olika stämplar och 2st askar med små små fanerfigurer (pilar och stjärnor)


Ja det var allt kul som jag hittade idag :-D
Nu hoppas jag att jag kan få lite tid och sätta mig och pyssla med allt det fina!!











Jul på Lundins säljlager :-)

Publicerad 2013-09-27 22:58:39 i Allmänt,

Ja idag var vi en sväng till Owes(kallas så av de flesta här)utanför Valbo för att kolla efter en present och det första jag ser när jag kommer in är vaddå? jo ...julsaker! Ja, de har börjat plocka upp nu både lite här och där men mängderna har ändå inte kommit upp än.
Nu kommer många tro att jag är galen men det var såå mysigt att gå runt där och titta och det saknades bara lite julmusik så hade känslan varit på max :-)
Dessa söta tomtar fanns där


Tova hittade paketpapper hon tyckte vi skulle köpa..men det får faktiskt vänta lite till :-p


Hittade såklart fina saker som jag vill ha också men som får vänta det med. Den här vackra ljusstaken är den första och ja tomtarna är ju också lite mysiga ;-)


Men dessa tomtar föll jag mest för även om jag egentligen gillar det traditionella röda så är ju dessa ändå bara så söta och en av dem måste hitta sin väg hem till mig i år!


Sist men inte minst så blev jag kär i denna rätt så stora men oh så vackra ängel som jag nog skulle kunna tänka mig ha framme året om tillsammans med ovan nämnda ljusstake.


Nu ska jag sluta prata jul för denna gång men jag var bara tvungen att dela med mig :-D





Melkers dop

Publicerad 2013-09-24 09:21:27 i Allmänt,

I lördags var det så dags för Melkers dop...som vi(läs: mest jag) hade förberett och planerat inför det!
Lokalen för fikat var väldigt tråkig och när vi kom dit på fredag em så såg det ut så här:
 
När vi var klara så såg det istället ut så här:
 
ja jag vet att temat blått inte är något ovanligt när det är en liten kille som ska döpas men det var temat jag kände mest för denna gång(hade rosa till äldsta dottern och ljusgrön till yngsta dottern)...blå nyanser med inslag av silver och vitt. På borden står det även små bilar och dinosaurier och lappar med frågor om melkers framtid som alla fick svara på och som jag ska binda ihop och ge honom när han blir äldre t.e.x på konfirmation lr studenten:
 
Här är min söta Tova strax innan dopet började
 
Här är vi när vi gick in i kyrkan tillssammans med prästen och Melkers faddrar (Dannes bror Dennis och hans hustru Catarina)
 
 
Vi inledde dopet med att sjunga "Måne och Sol" (sjöng även "Tryggare kan ingen vara" och "Du vet väl om att du är värdefull") 
 
Melker sov igenom hela inledningen på dopet...
 
...även handpåläggningen...(vaknade inte förän efter vattnet blött ner hans lilla söta hjässa)
 
Amanda gjorde oss alla stolta och lite tårögda när hon stod upp framför allihop och sjöng "Älska mig" med acc. på piano
 
och den här söta bilden på Tova och Catarina togs undertiden Amanda sjöng
 
de hjälptes också åt att hälla vattnet i dopfunten
 
Melker klagade inte ett dugg under hela dopet utan det gick väldigt bra alltihop och på slutet var det dags för fotografering
 
Fikat hade vi sedan i kyrkans källarlokal som ni redan fått se bilder på och Melker fick byta om från dopklänningen till byxor med hängslen, skjortbody och fluga som matchar pappas ;-)
 
Här är presentbordet...jag fick även 3 presenter i efterskott..en vattenkokare(som kom till använding redan dager efter...är så glad för den då jag tittat efter en sån bra länge men inte kunnat betsämma mig och denna var toppenbra!), blommor och 1000kr o kontanter :-D
Melker fick också en hel massa fina presenter som kläder, pengar på ett eget konto, halsband, speldosa, sparbössa, ram, m.m
 
 
Här nedan kan ni se..ja en rätt så stor del av fikat. Det fanns Sirapskakor, Kärleksmums, Äppelkaka, Kladdkaka med kokostosca, Morotskaka, Bullar, Cupcakes med mariannefluff inuti och marängfrosting ovanpå, 2st tårtor(den ena med Ahlgrens bilar-fluff och avakado/banan/lime och den andra med marsan och banan), både chokladbollar med kokos och med pärlsocker och kokosmusslor med grädde och rårörda bär. För fräsch-hetens skull hade vi även meloner och vindruvor :-)
 
 
Hela dopet var otroligt lyckat och jag kan inte vara annat än nöjd.
Jag vill tacka sååå väldigt mycket alla vackra, smarta, genomtänkta och behändiga presnter som Melker fick på sin dopdag! och hoppas att ni tycker att det var lika lyckat som vi tyckte :-D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flyttkort med paperpiecing

Publicerad 2013-09-18 22:32:58 i Allmänt,

Ja en vän till mig har nyss flyttat och jag ,Tova o Melker var och hälsade på henne några väldigt trevliga timmar igår eftermiddag. Med oss hade vi en blomma som Tova valde ut alldeles själv och jag hade gjort ett kort med lite paperpiecing.





Tog även med mig världens godaste kladdkaka med mintfudge o vispad grädde till (vill ni smaka denna så får ni komma hit ;-p Men bäst är att göra iordning den en dag innan lr måånga timmar innan så ordentlig förvarning tack!) den är verkligen att dö för! Min vän T hade även hon bakat så det doftade juvligt i hennes nya hus och jag brukar ju skryta om Dannes kanelbullar som är de bästa bullar som finns(!) men T's bullar var också väääldigt goda! Hoppas på att få äta dem fler gånger och komma dit på fler trevliga pratstunder :-D

God morgon!

Publicerad 2013-09-08 09:01:52 i Allmänt,

Känner att jag bara måste skriva att jag verkligen gillar att träna! De gånger jag varit på gymmet, sneglat på klockan och insett att det redan gått en timme och att jag måste lägga av för den gången, har blivit besviken och bara velat fortsätta en timme till men det har inte fungerat då jag har en tid att passa lr ja oftast en hungrig bebis som vägrar ta ersättning :-p
När jag sedan kan ställa mig på vågen och får se att den fortsätter visa nedgång ja då blir jag jätte jätteglad och vill iväg o fortsätta träna och hoppas kilona kan fortsätta rasa.
Visst ibland står jag still...nån enstaka gång har jag gått upp lite grann men jag är ändå nöjd för att jag mentalt klarar av detta den här gången.
Jag har bestämt mig!

Om

Min profilbild

Leena

Jag är 31 år och mamma till 2 små söta men busiga tjejer på 9 år respektive 5 år och en helt underbar pojke på 1,5 år. Är gift med Danne sedan 2 juni 2007 och bor i Storvik sedan våren 2008.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: