Me & My Family

Här kan du läsa om mig och min familj, hur vi lever våran vardag.

Välkommen till världen!

Publicerad 2013-06-02 20:03:19 i Melker,

Den 20/5 kl 11.25 tittade Melker ut ur magen med planerat kejsarsnitt och gav till ett litet skri, det var nästan det enda skriket vi hörde från honom första dygnet annars lät han bara som en liten söt gris exakt hela tiden :-p det lätet försvann däremot efter nått dygn.
Melker är världens sötaste och lugnaste lilla grabb och skriker bara när det är tjorv med magen lr han är hungrig.
Första nätterna ammades han nästan rakt igenom...men nu nästan 2 veckor gammal(usch så tiden går snabbt) sover han som mest 5 timmar rakt av...men det innebär en hel del amning dagtid istället men det är ju så det kan vara med en liten bebis.
 
Melker avgudas av sina storasystrar som gärna vill mysa och hålla i honom hela tiden. Visst, första dygnet hemma så protesterade Tova högt emot att ha fått en lillebror och fick världens utbrott för minsta lilla grej men det har fixat sig så gott det nu kan för tillfället...hon hjälper hemskt gärna till och byter blöja på honom och om någon kommer i närheten och tittar på Melker så konstaterar hon bestämt att -Det är MIN lillebror!
 

Kommentarer

Postat av: Åsa/asamia

Publicerad 2013-07-25 10:02:00

Grattis! Å vilken söt liten kille.

Svar: Ja visst är han är supersöt :-)
Leena

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leena

Jag är 31 år och mamma till 2 små söta men busiga tjejer på 9 år respektive 5 år och en helt underbar pojke på 1,5 år. Är gift med Danne sedan 2 juni 2007 och bor i Storvik sedan våren 2008.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: