Me & My Family

Här kan du läsa om mig och min familj, hur vi lever våran vardag.

:-/

Publicerad 2013-02-22 14:24:33 i Allmänt,

Är trött idag och ändå pigg...ja alltså så där att jag orkar sitta vid datorn en liten stund men inte mycket mer.
Skulle egentligen gått på ett möte idag och var inställd på att gå och det trots att jag fick veta att mötet skulle pågå 3-4 timmar vilket är väldigt mycket för mig just nu. Har såå dåligt samvete..det var för en vän och släkting och jag ställer så gärna upp...men i hennes familj går det magsjuka just nu och jag kan inte riskera att bli sjuk! Jag är för svag i kroppen för det...räcker gott och väl med den jobbiga förkylningen som håller på att gå över nu och magsjukan vi hade innan det.
Förlåt C om du läser det här jag hade verkligen velat vara där!! 

Skönt...

Publicerad 2013-02-21 14:47:34 i Amanda,

...nu verkar det äntligen som att Amandas feber avtagit. 2 veckor utan skola och nästa vecka är det sportlov....hon är uttråkad till tusen och ville inte annat än åka hemifrån nu :-P

Nu är vi allihop på bättringsvägen :-)

Publicerad 2013-02-17 15:50:33 i Allmänt,

Tova kunde gå på dagis under veckan, men Amanda har fått vara hemma från skolan med 38 graders feber och den vill fortfarande inte försvinna helt. Hostar gör de båda två men det kan ju pågå i veckor. Får se hur veckan som kommer blir.

Sjukstuga

Publicerad 2013-02-12 16:09:49 i Allmänt,

I torsdags fick Danne åka och hämta Amanda på skolan då hon hade ont i öronen och ett besök på hc konstaterade att det inte var öroninflammation...vad skönt tyckte vi men hemma fick hon bli iaf eftersom hon hade så ont.
Så åkte vi på en superjobbig förkylning både jag och flickorna...de har har haft feber hela helgen :-/
Igår så klagade Amanda fortfarande över vänster öra och Tova över båda sina öron och magen så Danne tog med båda upp till HC och fick en tid till läkaren.
Där det konstaterades att Amanda hade fått öroninflammation och att de inte vill skriva ut medicin utan hon ska behandla med smärtstillande och nässpray i 5 dagar först och se om det går över. Tova hade inga fel på öronen men de misstänkte UVI och efter mycket om och men fick vi ett urinprov :-p men det var inget som tur var. Hennes förkylningsastma hördes tydligt också för det pep i bröstet på henne men hon hade ingen lunginflammation som tur var.
Idag har de fortfarande feber och förkylning med hosta håller i sig och får vara hemma från skola och dagis. 
 

Om

Min profilbild

Leena

Jag är 31 år och mamma till 2 små söta men busiga tjejer på 9 år respektive 5 år och en helt underbar pojke på 1,5 år. Är gift med Danne sedan 2 juni 2007 och bor i Storvik sedan våren 2008.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: